Hälsohuset i Alnarp

Hej igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg på min blogg! Jag hoppas att ni alla har haft en bra vecka såhär långt, och att ni ser fram emot helgen som snart kommer! Ni är otroligt många som har haft funderingar kring det här med healing i Lund med omnejd, och detta ämne dyker faktiskt upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg. Jag tänkte idag skriva ett inlägg om detta, och även tipsa er om det företag som jag vände mig till för ett tag sedan, nämligen Hälsohuset i Alnarp. Jag har tidigare haft en del problem med att hitta företag inom healing som jag tycker känns pålitliga, och jag har faktiskt stött på en hel del oseriösa och oprofessionella företag som inte kunnat hjälpa mig med det som jag behövt hjälp med. Jag blev därför väldigt glad när jag hittade Hälsohuset i Alnarp, då detta företag direkt kändes pålitligt enligt mig. Personalen hos Hälsohuset i Alnarp är riktigt duktiga när det gäller kundservice, vilket jag blev så glad över. Kundservice är någonting som jag tycker är väldigt viktigt, och någonting som jag anser att det idag är alldeles för få företag som använder sig av tyvärr. Enligt mig borde detta vara en stor och viktig del i alla företags arbeten, då det är detta som får en som kund att känna sig bekväm. Jag kunde tack vare Hälsohuset i Alnarps kundservice känna mig väldigt trygg och säker i mitt val av företag, vilket kändes otroligt skönt.

De visade sig även vara erfarna och kunniga inom det här med healing, och jag kunde därför få precis den hjälp som jag behövde. Efter några behandlingar känner jag mig nu pigg och frisk i kroppen, vilket är fantastiskt skönt. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Lund med omnejd att vända er till just Hälsohuset i Alnarp. 

Du gillar kanske också...