Att sticka är en rolig hobby!

Jag tycker om att sticka, det är min hobby och det är inte bara en rolig och avkopplande sysselsättning. Det är verkligen praktiskt att med egna händer sticka så många användbara plagg. För det är det jag älskar att göra. Alltifrån halsdukar till vackra tröjor. Nu när jag hållit på i flera år ser jag det som en utmaning med riktigt avancerade mönster. Det finns en bra butik för oss som behöver garn i Eksjö som heter Mormorsrutan. Är det nu så att du som läser här i min blogg, också tycker att det är roligt att sticka så tycker jag verkligen att du ska besöka den här affären. Det är ett ställe som passar bra för oss i Eksjö, Vetlanda eller Tranås. Flera gånger när jag besökt den här butiken, så har det kommit in kunder också mer långväga ifrån. För de vet, liksom vi som bor här på orten, att där finner man olika slags garner i olika material och prisklasser med en sak gemensamt; de håller alla en hög kvalitet. 

 

Personalen på Mormorsrutan i Eksjö, som är mycket kunniga kan svara på de flesta frågor och hjälpa dig att välja rätt garn för dina projekt och för all del även tillbehör. Jag får alltid ett fint och personligt bemötande och jag känner verkligen att det här är “min” affär. Att sticka ger mig en djup avkoppling och sinnesro. Det är nog som att meditera. När jag sitter med mina stickor och garnnystan framför min tv, gärna med en brasa i den öppna spisen i bakgrunden, då glömmer jag tid och rum. Jag mår verkligen bra av den här hobbyn. Vill du veta mer om vad Mormorsrutan har att erbjuda, besök dem på Facebook, eller på hemsidan! Tack för att ni läste! 

 

Du gillar kanske också...